Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Zowel het MeTime Stoeltje als het bijbehorende tafeltje worden met liefde en zorg met de hand gemaakt. We leveren op bestelling en streven ernaar je bestelling binnen 14 dagen te verzenden. Je krijgt een bericht als je bestelling wordt verzonden. We nemen tijdig contact met je op als de levertijd om wat voor rede langer duurt. 

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Ja dat is mogelijk. Geef bij het bestellen aan dat je je bestelling op wilt halen. We nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Is het mogelijk om het stoeltje en/of het tafeltje te komen bezichtigen?

Ja dat kan, uitsluitend op afspraak. Stuur ons een berichtje of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wat zijn de afmetingen en het gewicht van het MeTime Stoeltje?

  • Maat zitting: 60×60 cm (bxl)
  • Maat leuning: 60×50 cm (bxh)
  • Volledige maat: 60x60x90 (hxbxl)
  • Gewicht: 8 kg

Wat zijn de afmetingen van het tafeltje?

  • Hoogte tafeltje: 16cm
  • Diameter tafelblad: 28cm
  • Gewicht: 1kg

Waarom zijn het stoeltje en het tafeltje onbehandeld?

Er is bewust gekozen om het stoeltje en tafeltje onbehandeld te laten, zodat ieder voor zich kan bepalen of het bijvoorbeeld geschilderd of gebeitst wilt hebben. Het tafelblad is wel behandeld met neutrale lak, om kringen te voorkomen.

Mijn bestelling is beschadigd, wat doe ik nu?

Als je bestelde artikel is beschadigd tijdens het transport is dat natuurlijk erg vervelend. Neem dan zo snel mogelijk (binnen 2 dagen) contact met ons op via mail@metimestoeltje.nl, vermeld daarin het bestelnummer, wat er mis is met de bestelling en jouw contactgegevens.

Stuur ook duidelijke foto’s mee van de verpakking en het beschadigde item. Samen kijken we naar een passende oplossing.

Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling deze nog wijzigen?

Helaas lukt het via de site niet om een bestelling te wijzigen. Mocht je toch iets willen wijzigen in je bestelling neem dan contact met ons op via mail@metimestoeltje.nl. Bestellingen die al verzonden zijn kunnen niet meer geannuleerd worden. 

Winkelwagen
Scroll naar boven